binaura.net
english
: info (at) binaura.net
: @_binaura
: rólunk

Az alkotók tevékenységei főként a vizuális kommunikáció területeit érintik: interakció tervezés, animáció, grafika, webes és más, reaktív vizuális felületek, hangtervezés, stb. A csapat a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem korábbi hallgatóiból összeállt, progresszív határmezsgyéken kísérletező, nemzetközi viszonylatban is elismert,aktív kollektíva. A vizuális területek mellett forgatókönyvírói-szövegírói tevékenységet is folytatunk.

Nagy Ágoston
Samu Bence és Nagy Ágoston a Binaura kereteiben több, mint hét éve kutatják és értelmezik a hang és a kép kapcsolatát, különböző szoftvereken, installációkon, interfészeken keresztül. Korábban a Kitchen Budapest kutatóiként, majd szabadúszó tervezőkként dinamikus rendszereket, hálózatba kötött kifejezési formákat, szoftvereket és újmédia technológiákat kutatnak, tanulmányoznak és oktatnak.
Samu Bence
Nemzetközi workshopjaik, előadásaik és kiállításaik központi elemei a nyílt és szabad szoftverek alkalmazásának terjesztése, különféle szenzorok használata, valamint a kereskedelmi forgalomban a nagyközönség számára elérhető eszközök nem szokványos felhasználása. Autonóm művészeti projektek mellett rendszeresen dolgoznak hazai független színházakkal, előadói szervezetek, nonprofit kulturális egyesületek csapataival.
Sirály Dóri
Sirály Dóri grafikái a tervezés legkülönbözőbb kontextusaiban jelennek meg, a klasszikus papír alapú kiadványoktól a progresszív digitális tartalmakon keresztül a webes felületekig. Szerteágazó munkássága a legkülönbözőbb projekteknek kölcsönzött egyéni, összetéveszthetetlen vizuális identitást, többek között a Kortárs Építészeti Központ, a Kitchen Budapest, Roham magazin és más innovatív interdiszciplináris alkotóközösségek partnereként.
Huszár Dániel
Huszár Dániel az animáció és a mozgókép területén tevékenykedik, munkái nemzetközi viszonylatban elismertek. Az analóg megoldások, a stop-motion animáció, díszlet-, installáció építés mellett a 2D digitális animáció, látványtervezés, filmes utómunka területei jellemzik munkáit. Alkalmazott munkái mellett részt vesz autonóm művészeti projektek, animációs filmek tervezésében.